Waarde bepalen van uw woning

Het bepalen van de verkoopprijs van uw woning is een belangrijke stap in het proces bij het verkopen van uw woning. De verkoopprijs bepaalt in hoge mate hoe snel uw woning verkocht zal worden en hoeveel u uiteindelijk zult overhouden aan de woning. Een stap waar u goed over na moet denken. Als u de verkoopprijs te hoog stelt, zal de woning niet zo snel verkocht worden en kunt u uiteindelijk minder aan uw huis overhouden. Als u de verkoopprijs te laag stelt, wordt de woning hoogstwaarschijnlijk sneller verkopen.

 

Echter zult u ook minder aan de woning overhouden. Het is daarom belangrijk de verkoopprijs van uw woning nauwkeurig te bepalen. U kunt daarbij kijken naar vergelijkbare woningen in de buurt, markttrends en de algemene economische situatie. Daarnaast kunt u ook overwegen om advies te vragen aan een makelaar of een taxateur. Een goede makelaar of taxateur vinden is tegenwoordig erg lastig. Bij Offerte van Makelaars kunt u eenvoudig locale makelaarskantoren vergelijken zodat u de beste makelaar vindt die bij u past.

Neem vrijblijvend contact op

De beste makelaar voor u

Dé voordelen van Offerte van Makelaars

3 vergelijkbare

offertes

Altijd de beste makelaars door 3 verschillende offertes van 3 verschillende makelaars.

Binnen 48 uur

reactie

Binnen 48 uur ontvangt u van ons 3 verschillende offertes van verschillende makelaars.

Direct

geld besparen

Snel en gemakkelijk geld besparen door 3 verschillende makelaars te vergelijken.

Beste makelaars

in Twente

Door een groot netwerk te hebben opgebouwd kunt u uit de beste makelaar kiezen.

Waardebepaling woning

Een bekende maatstaf voor het bepalen van een waarde van een huis is de WOZ-waarde. Dit staat voor Waardering Onroerende Zaken. De overheid past de WOZ toe om bijvoorbeeld de hoogte van de Onroerende zaak belasting (OZB) heffing in te schatten.

 

De WOZ-waarde wordt gebased op algemene kenmerken van de woning. Hierbij kunt u denken aan de ligging, het type van de woning, het bouwjaar, de grootte, etc. De vraagprijs is vaak hoger dan de WOZ-waarde aangezien een onlangs vernieuwde keuken of badkamer niet wordt meegenomen in de algemene kenmerken van de woning. 

 

Een makelaar kan goed inschatten wat de verkoopprijs van een huis wordt aangezien hij veel kennis en ervaring heeft in de markt. De verkoper bepaald uiteindelijk wat de daadwerkelijke prijs wordt.

Inschakelen van een makelaar

Door een makelaar in te schakelen kunt u makkelijk de waarde van uw woning bepalen. Een makelaar heeft veel kennis van de lokale markt en kan u informeren over de meest recente trends en de waarde van vergelijkbare woningen. Daarnaast kan een makelaar u helpen bij het bepalen van de juiste verkoopprijs voor uw woning. Door al deze informatie te combineren, kunt u een betere inschatting maken van de waarde van uw woning.

 

Een makelaar kan u ook helpen met praktische zaken zoals het opmaken van een koopcontract en het verzorgen van de overdracht. Kortom, door een makelaar in te schakelen bij de waardebepaling van uw woning, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste verkoopprijs bepaalt.

 

Wat bieden wij?

Offerte van Makelaars is gevestigd in Almelo en heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd in Twente. Door continu actief in de markt te zijn geweest hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd. Met deze kennis en ervaring willen wij u helpen zodat u de beste keuze maakt bij het verkopen van uw huis.

 

Wanneer u uw gegevens achter laat zorgen wij ervoor dat u 3 verschillende offertes ontvangt van 3 verschillende makelaarskantoren. Zo kunt u de makelaar kiezen waar u het beste gevoel bij heeft. Op deze manier kunt u samen met de makelaar de verkoopprijs van uw woning bepalen. Wilt u een makelaar vergelijken in bijvoorbeeld Wierden of Almelo? Of wilt u makelaarscourtage vergelijken? Neem dan vrijblijvend contact op.

VBO makelaar wit
Funda-Small
Vastgoedpro wit
VBO makelaar wit
Funda-Small
Vastgoedpro wit

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen je graag!

  Door op VERZENDEN te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

   Door op VERZENDEN te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Door op VERZENDEN te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.


     Door op VERZENDEN te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.